Monedha
+355 68 20 07 511
Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë
info@alpharealestate.al

Corner Residence (Apartamente, Zyra, Parkim)

Telefono tani

Ekstra

  • Me ashensor
  • Pallat i Ri

Të dhëna të përgjithshme

Objekti Corner Residence tek Nisharaku, stacioni fundit i Tiranes Re,
Aktualisht ndodhet ne faza grope,
Objekti eshte 15 kate mbi toke, dhe 3 kate nentoke vendparkime,
Katet o jane njesi sherbimi( dyqane)
Katet +1 dhe +2 jane zyra
Kati +3 deri ne +10 jane apartamente (kate tipe po me te njejtat planimetri dhe pozicionime)
Kati +11 deri ne +14 (ketu ndryshoj struktura e objektit pasi fillon terheqja edhe jane apartamente kryesisht te shoqeruara me veranda).

Cmimi per:
•Apartamentet me 1600€ m2
•Njesite e sherbimit kati 0 me 7000€ m2
•Zyrat me cmimin 4000 € m2
•Vendparkimet cmimi 30000 € posti.

Kohezgjatja e punimeve 2 vite e gjysem maksimalisht.

  • ID: 3469
  • Numri i shikimeve: 198